fbpx

Cum îngrijim pielea uscată și sensibilă? Produsele din gama Fridda Dorsch îți aduc soluția!

Pielea ta este mai sensibilă ca niciodată în această perioadă a anului? Apar semne pe care nu le-ai mai observat până acum? Este posibil ca pielea să fie mai uscată, cu descuamări, vase capilare mai vizibile, sau să suferi inclusiv de cuperoză. Vântul și temperatura scăzută de afară produc o dehidratare a pielii. Schimbările bruște de temperatură între exterior și interior și efectul vântului asupra vaselor de sânge încetinesc circulația cutanată, iar venele mici devin mai vizibile, cum se întâmplă în cazul cuperozei.

Sfatul nostru este să înlocuiești cremele mai ușoare proprii anotimpurilor mai calde cu creme nutritive cu o textură mai grasă. Grăsimea este cea mai bună protecție împotriva frigului. Din acest motiv, trebuie să folosești o cremă mai consistentă și bogată în uleiuri, care întărește stratul hidrolipidic al pielii. Pentru protejarea pielii în anotimpurile friguroase îți recomandăm uleiurile vegetale cum poate fi cel de Cacao, Karite, grâu sau susan, care se regăsesc în crema noastră Nutriactive de la Farma Dorsch.

Lipsa razelor directe ale soarelui diminuează capacitatea corpului pentru a asimila vitaminele. Din acest motiv, este important să folosești creme cu vitamine încapsulate, cum este tratamentul nostru facial de Vitamin A,C,E + Resveratrol. Vitamina A apără pielea de frig și evită ca aceasta să se usuce, iar Vitamina C ajută la o mai mare rezistență împotriva agenților externi. Antioxidanții, precum Resveratrolul ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire celulară.

Dacă pielea are nevoie de o intervenție de urgență pentru îmbunătățirea aspectului, îți dăm două sfaturi valoroase. Folosește următoarele produse:

1) Serumul (Regenerator Celular pentru față și gât cu Acid Hialuronic și Plasmă Marină)

2) Masca ultra reafirmantă cu argilă și mentă, cu o putere ridicată de penetrare, accelerează regenerarea celulară. Cu o textură asemănătoare argilei, cu mentă, ulei de calendula, alantoina și extracte din plante.

Pentru acoperirea imperfecțiunilor, folosește crema BB sau CC, care acoperă într-un mod natural pielea.

 

Urmărește sfaturile noastre, dar mai ales, încearcă produsele care se adaptează la tipul tău de piele! Sunt ajutorul ideal pentru o piele mai sănătoasă și mai frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna chiar acum