fbpx

Crema potrivită pentru pielea cu pete

Petele sunt alterații ale culorii pielii și apar din cauze diferite, unele dintre acestea nu le putem evita permanent. Este important sa stim ca le putem trata fara sa apelam la proceduri invazive sau produse agresive.

Pe de o parte există pistruii, care sunt pete din naștere, la fel ca și alunițele. Pe de altă parte, există desemenea petele de tip MELASMA (petele închise), VITILIGO (pete albe), sau inclusiv pete ALBASTRE (cum sunt vânătăile), care apar îndeosebi la persoanele cu piele închisă la culoare.

Petele închise apar în mod normal în timpul sarcinii, sau după tratamente cu anticoncepționale și tratamente hormonale, dar mai ales datorită efectului radiațiilor ultraviolete pe piele. Chiar dacă cauza inițială a petelor nu este datorită expoziției la soare, razele solare întotdeauna agravează problema pentru că le închid la culoare și le fac astfel mult mai vizibile.

Apar în perioade cu mult soare (primăvara și vara), dar se observă cel mai mult toamna sau iarna pentru că restul pielii este mai deschisă la culoare.

Petele închise se pot deschide la culoare sau se pot chiar elimina urmând acești 3 simpli pași:

1. Elimină celulele pătate cu ajutorul peelingului de particule sferice pentru a nu zgâria pielea, dar care ajută îndepărtarea celulelor închise la culoare și facilitează creșterea altor celule noi. Între produsele Fridda Dorsch poți alege între două tipuri de peeling pentru ten.

2. Aplică un produs specific cu activi despigmentanți care ajută la deschiderea culorii petei. Aplicarea sinergică a acidului Kijico, care inhibă activitatea enzimatică a tirozinelor, alga albă, acidul lactic (A.H.A.), care acționează la renovarea celulară și la degradarea melaninei în straturile superficiale și extractul de lemn dulce, care aduce beneficii de toleranță perfectă a sistemului. Noi îți recomandăm Porcelana.

3. Protejează-ți întotdeauna pielea cu filtre solare ridicate pentru a evita reproducerea hiperpigmentării.

Pentru că ne place să avem grijă de tine, îți recomandăm tratamentele specifice pentru acest tip de piele: New Age (repară, deschide culoarea și unifică pielea) și CC zero defecte (repară, protejează și acoperă imperfecțiunile cutantate cu SPF 50 și culoare).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna chiar acum